FAMILIE-RELATIE COACH COUNSELLOR

Praktijk Voel je vrij 

Jennie Fortuin

 

PRAKTIJK VOEL JE VRIJ

Stel je eens voor dat je een ochtendwandeling maakt. De hond gaat mee en je loopt in het bos langs stromend helder water en je ziet plotseling een ijsvogel. Het Blauw en Orange schittert in de ochtendzon en je voelt je koning te rijk met deze natuurpracht. Hij vliegt doelbewust over het water en vlak voordat de oever ophoudt maakt hij een scherpe bocht naar rechts en voor je het beseft is de vogel gevlogen.

Thuis zoek je naar de betekenis van de ijsvogel en leest dat het een heilige vogel is, een symbool van Schoonheid, Zonneschijn, Voorspoed en Liefde. De schoonheid van dit vogeltje betovert zo dat je er direct een schilderij van maakt. Daarmee heeft dit levenslustige vogeltje jou onbewust de kracht gegeven om doelgericht te werk te gaan met wat je op het moment het belangrijkst vindt.

Jennie Fortuin: Familie-Relatie Coach/Counsellor in relatie, arbeid en ontwikkeling.

 

DOELGERICHT OP ZOEK NAAR OPLOSSINGEN

Relatie-coaching counselling


Met je (levens)partner/gezin streef je ernaar om bij elkaar te blijven.
 Dit is niet altijd het geval. In alle relaties, zowel privé als zakelijk, kan het voorkomen dat je elkaar soms kwijt dreigt te raken en je je van elkaar áf wendt. De relatie wordt sleur, star of het ontaardt in ruzies en onveiligheid.Ons verstand heeft een dominante positie, zowel in persoonlijke als zakelijke situaties. Het realiseren van grotere en hogere doelen is belangrijker dan emotionele zaken. Dit gaat gepaard met veel relatieproblemen. Overigens een relatie louter gebaseerd op ‘t hart, kan ook voor problemen zorgen. Een zienswijze waar het hart en verstand in harmonie samenwerken is dus van groot belang. Lichaam en Geest kunnen niet zonder elkaar. Precies zo is het met relaties en begrip.


De methodiek Neuro- Linguistisch Programmeren (NLP), leert ons hoe we ‘intens’ mogen voelen en hoe we ‘diepgaande’ relaties op kunnen bouwen. Als we weten wat we doen, kunnen we eraan werken. Wederzijds begrip, daar gaat het om. Pas als we echt luisteren, zullen we anderen begrijpen.
Een mens heeft niet voor niets twee oren en één mond.
Het gaat om het respecteren en waarderen van verschillen.

Als Familie-Relatie Coach / Counsellor kan ik helpen om samen oplossingen te vinden:


Je hebt verdriet en het is tijd om situaties los te laten, maar je hebt er zelf de kracht niet voor en komt er even niet uit.


Je hebt het gevoel dat mensen totaal niet begrijpen wat jij bedoelt. Je wil kunnen vertrouwen op je eigen gevoel.

Je twijfelt aan je eigenwaarde, voelt je onzeker en bent  op zoek naar wie je nu eigenlijk bent.

Je voelt je eenzaam en dit heeft vaak een oorzaak. Zelf weet je niet waardoor dit nu écht komt.

Je voelt je een buitenbeentje in het gezin, op school, studie, werk of in de maatschappij en je kunt geen aansluiting maken.

Je wordt gepest en kan bij niemand terecht waarop je durft te vertrouwen.

Je bent/wordt seksueel misbruikt en durft het met niemand te delen.

Je wil je eigen drijfveer ontdekken en brainstormen om te kijken welke onbekende talenten je hebt.

Persoonlijke begeleiding


Je maakt van je geboorte tot op hoge leeftijd diverse stappen van persoonlijke ontwikkeling door. Elke stap vormt de basis voor verdere ontwikkeling. Groeifases brengen situaties waarin onbalans kan ontstaan, waardoor het lijkt dat de ontwikkeling stagneert en je in onbalans raakt. Dit heeft effect op je systeem, lichaam, geest, gevoelens, zenuwstelsel….


Leiding geven aan jezelf is dan ook van groot belang. Methodieken, afgestemd op jouw persoonlijkheid, kunnen deze onbalans herstellen. 

Het kan belangrijk zijn om de invloed van het familiesysteem te onderzoeken. Dit kan een diepe en vaak belastende druk geven; als een mal waarin je beklemd kunt zitten. Bewustwording helpt je te bevrijden uit systemische patronen. Familie/Opstellingen kunnen helpen om je basis opnieuw op te bouwen, waarmee je verdere ontwikkeling mogelijk maakt .

 

OVER MIJZELF


Jennie Fortuin (01-04-1960) getrouwd en twee dochters wonen in het buitenland. Ik heb ze met liefde en vertrouwen los gelaten om op eigen kracht de wereld te verkennen.
 Als jongste uit een gezin van zeven kinderen wist ik met wijsheid veel voor elkaar te krijgen.
 Op jonge leeftijd wilde ik al kapster worden om mensen “mooi” te maken en heb dit 25 jaar mogen doen. Ik ben daarna coaching-studies gaan volgen en nog steeds in ontwikkeling.


Ik heb levenservaring, deskundigheid op menselijk gebied, kan de mens positief activeren en na veel studies met praktijkervaring ben ik nu Academisch gediplomeerd Relatie Coach/Counsellor. Gespecialiseerd in gezinnen, mens in relatie of conflict met anderen.


Ieder mens heeft als diepste verlangen zich begrepen te voelen met de liefde en de aandacht van de medemens. Als Coach/Counsellor ga ik een stukje met je mee, in tijdelijke spanningsvelden om samen te kijken naar de mogelijkheden die de eenvoud biedt.

All we need is…………..Love and attention.

 

Jimi Hendrix

"Wanneer de macht van de liefde groter wordt, dan de liefde voor de macht, zal er wereldvrede zijn

 

KENNISMAKING


We beginnen met een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek hoor ik graag waar ik mee zou kunnen helpen en ik vertel over mijn werkwijze.  Na dit gesprek geef je aan of je een volgende afspraak wil maken.

Op mijn beurt geef ik aan of ik iets voor je kan betekenen.
 Ik werk volgens de ethische code en geheimhouding. Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

De vervolggesprekken duren ongeveer 1 uur.
 Hoeveel gesprekken er nodig zijn is niet te zeggen. De één heeft na een paar gesprekken voldoende inzicht gekregen en kan zelf verder. De ander wil graag regelmatig bespreken hoe veranderingen vorm krijgen.
Jij bepaalt of er een nieuwe afspraak komt en hoeveel tijd daar tussen zit.
We evalueren regelmatig om samen te kijken hoever je bent en wat je nodig hebt om verder te komen. Jij als klant hebt je eigen zelf-oplossend vermogen en deze blijkt het overigens telkens weer uitstekend te doen.
Kennismakingsgesprek is gratis. Vervolggesprekken 50,-- euro

 

WAT IS MIJN KRACHT


De innerlijke positieve levensovertuiging te laten stromen en daarmee
  anderen te activeren en inspireren.
Helpen inzichten te krijgen in eigen verantwoording en zelfstandigheid.

Persoonlijke Begeleiding, 1 op 1 gesprekken of in kleine groepen.
  Dit kan bij mij thuis, via Skype of op een gezamenlijk gekozen locatie.
 
Ter ondersteuning heb ik supervisie en intervisie zodat de zaak scherp blijft.              Ik ben steeds in ontwikkeling om professionele hulp te bieden.

  Mijn drijfveren:
- Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
- Mensen helpen in Liefde, Vrede en Vrijheid.
- Verantwoord jezelf, voor de ander.
- Beweeg als vogels in de lucht.  
    
Voel je vrij, Fortuincoaching

 

VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN

Prinses Beatrixstraat 32   8331 EW  Steenwijk, Netherlands

‭(06) 81 31 52 41‬

  • Facebook
 

TWEE-STRIJD     IN ZICHT

Moed betekent de angst die het hart doet volgen


Een boek geschreven over mijn leven dat uit diverse belemmeringen heeft bestaan.
Hier komen zaken als geloof, seks, ziekte en wereld problematiek aan de orde. Vooral
het geloof heeft impact gehad. De kracht die geloof de mens kan geven, maar ook het machtsmisbruik door het geloof. Een zoektocht naar het hoe, waarom, waardoor en waarvoor het geloof nu nodig is en de (on)zin hiervan!

ISBN: 97890826135 0 6

 

Address

Prinses Beatrixstraat 32   8331 EW  Steenwijk, Netherlands

Contact

Follow

  • Facebook

‭(06) 81 31 52 41‬

©2018 by Jennie Fortuin Coach en Councellor. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now